23 januari 2023 1 min

Koning Koudetechniek in Bakel, werd in 2002 opgericht door Gerrit de Koning. Inmiddels hebben zonen Marc en Geert de taken overgenomen en sturen het bedrijf aan. Om het 20-jarig jubileum te vieren pakten zij deze week groots uit.

Op donderdag 19 januari was er een feestelijke bijeenkomst waar veel mensen op af kwamen om dit met hen te vieren. De gasten konden via een rondleidingsroute door het bedrijf van Koning Koudetechniek het hele bedrijf en de bedrijfsprocessen leren kennen.

Op vrijdag 20 januari waren scholen uit de omgeving uitgenodigd. Het Alfrink College uit Deurne en het Commanderijcollege uit Gemert waren van de partij. Vele jongeren legden de rondleidingsroute af. Op deze route door het hele bedrijf konden zij kennis maken met alle bedrijfsonderdelen van Koning Koudetechniek. Natuurlijk waren ook een aantal praktische activiteiten voorzien, zo konden zij bijvoorbeeld solderen en lassen, maar ook diverse installaties bekijken. Van het ROC Summa College uit Eindhoven kregen zij informatie over mogelijke technische mbo opleidingen. De groepen sloten de route af met of het NVKL Kraak de Klas spel (een koudetechnische escaperoom) of het NVKL Play it COOL! spel(een zoektocht naar wie installeerde welke installatie bij welke klant). Na een leerzame ochtend of middag, en hopelijk met enthousiasme voor het bedrijf en onze mooie branche konden de leerlingen weer naar huis.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?