10 november 2022 1 min

Met het voordeelprogramma Members’ Benefits profiteer je exclusief als NVKL-lid van hoge kortingen en gunstige condities door collectieve inkoopcontracten met ruim 25 leveranciers. Je kunt bij deze leveranciers terecht voor onder andere verzekeringen, personeelsdiensten, kantoorartikelen en facilitaire producten. Jouw voordeel kan oplopen tot wel 50%. Vanaf nu licht NVKL iedere maand een of meerdere interessante aanbiedingen uit in de NVKL-nieuwsbrief, zoals korting op een zorg- en cyberverzekering en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Tot wel 40% korting op koffieautomaten en overige producten
Selecta biedt een ruime keuze aan koffieautomaten voor bedrijven. Sinds 1950 combineren zij de beste melanges met perfect afgestelde koffiemachines. Alleen door deze combinatie realiseren zij de lekkerste koffies. Dit geldt voor een instant koffieautomaat, maar ook voor een volautomatische koffiemachine met verse bonen. Via Members’ Benefits ontvang je nu als NVKL-lid tot wel 40% korting op koffieautomaten en de overige producten van Selecta.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en actuele aanbiedingen van Members’ Benefits? Schrijf je dan in voor hun maandelijkse nieuwsbrief. 

Ontdek alle zakelijke voordelen (alleen voor leden)

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?