28 oktober 2022 1 min

Samenwerking, Talentontwikkeling, Erkenning, Ruimte en Kracht. Vijf belangrijke knoppen waaraan je kunt draaien om aantrekkelijker te worden als werkgever. Je wilt nieuwe mensen aantrekken, medewerkers vasthouden en toekomstbestendig maken door ontwikkeling. NVKL en FME helpen je hierbij.
Hoe sterk sta jij als werkgever?
Als NVKL-lid kun je -kosteloos- de krachtmeting doen en ontdekken aan welke knoppen je kunt draaien om je werkgeverschap te versterken. Het invullen van deze online scan geeft inzicht in verbeterpunten en je krijgt praktische tips waar je zelf mee aan de slag kunt gaan binnen jouw bedrijf.

(Let op: voor het invullen van de krachtmeting hoef je geen lid te zijn van FME. Het invullen van je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres is voldoende).
Event 1 december
Op 1 december organiseert NVKL het event Personeelsinstroom & Behoud. Tijdens het plenaire gedeelte van dit event wordt nader ingegaan op de algemene indruk die uit de scans naar voren is gekomen. In een van de vier workshops kun je kiezen voor een nadere toelichting op ‘sterk werkgeverschap’.

Wij nodigen je daarom nadrukkelijk uit om in de periode van 28 oktober t/m. 18 november 2022 mee te doen aan deze sterk in je werk scan. De resultaten van de NVKL-leden worden anoniem verwerkt in een algemene rapportage, zodat de resultaten van NVKL-lidbedrijven tijdens het event belicht kunnen worden. Je kunt de scan uiteraard ook invullen als je niet bij het event kunt zijn.
Sterker worden
Als je na de meting en de praktische tips nog meer wilt ondernemen om een aantrekkelijker werkgever te worden, dan kan FME je daarbij helpen. FME-leden kunnen gebruik maken van praktische tooling, inspiratiesessies en het FME-netwerk om ervaringen te delen. Ook kunnen de bedrijfsadviseurs van FME Advies je ondersteunen bij het zetten van de juiste vervolgstappen.
Inspiratie
Op de campagnepagina van FME vind je meer informatie over STERK werkgeverschap en inspirerende voorbeelden van andere techbedrijven.

Doe de krachtmeting

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?