16 september 2022 1 min

NVKL-Bijeenkomst Vrouwen in Techniek: Positioneren en Profileren
Tijdens de VSK-beurs in mei organiseerden NVKL en KNVvK voor het eerst een ‘Vrouwen in Techniek’ ochtendsessie op het NVKL-paviljoen, waarbij de stand met linten werd afgesloten en een exclusief programma voor vrouwen in de techniek werd aangeboden. Om opvolging te geven aan dit initiatief, vindt er op 6 oktober een bijeenkomst plaats bij lidbedrijf Frico in Harderwijk. Tijdens deze middag proberen we zoveel mogelijk vrouwen in onze sector met elkaar te verbinden om kennis en ervaringen uit te wisselen. Het thema van de middag is positioneren en profileren.

Als vrouw in de technische sector moet je stevig in je schoenen staan. Je moet soms meer je best doen om een goede indruk achter te laten. Hoe doe je dit? En wat zijn de do’s & don’ts? In een interactieve workshop leer je hoe je jezelf het beste kunt positioneren en profileren.

Meer informatie & aanmelden
Uitbreiden netwerk
Ken jij een vrouwelijke collega voor wie deze bijeenkomst ook interessant is, maar de uitnodiging niet heeft ontvangen? Stuur deze dan door, zodat we ons netwerk kunnen vergroten.
Meer informatie en aanmelden?

Voor meer informatie en/of aanmelden, klik hier. Heb je inhoudelijke vragen over dit event? Neem dan contact met ons op via info@nvkl.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?