2 september 2022 1 min

Dit event is helaas geannuleerd. Aanmelden is niet meer mogelijk.
Kom op 29 september naar hét kennisevent: Jouw toekomst in de techniek!

Verschillende interessante sprekers uit de mobiele- en koudetechniek vertellen over de snelle technische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied! Hoe ga jij als ondernemer, manager of medewerker mee in deze ontwikkelingen? Kom alles te weten over toekomstgericht ondernemen en leer van ervaringen van jouw branchecollega’s. Ga naar huis met een dosis inspiratie en kijk op een nieuwe manier naar je eigen uitdagingen in de techniek binnen jouw organisatie.

Hoofdspreker Andre Kuipers neemt ons mee in ‘de realiteit van morgen’. Vanuit zijn ervaring als astronaut vertelt hij over zijn blik op de wereld en de kansrijke toepassingen die er zijn als het gaat om energie en techniek in de toekomst. Hoe kom je tot innovatie en hoe pas je nieuwe technologie toe binnen jouw bedrijf? Eén van de hoogtepunten van dit evenement is de Spacebuzz, waarbij je door middel van Virtual Reality een reis door de ruimte maakt. Het programma is gebaseerd op de missietraining van een astronaut.

Daarnaast is er een breed scala aan workshops beschikbaar, is er ruim de tijd om te netwerken en geniet je van een heerlijke barbecue. Ben je NVKL-lid? Dan krijg je 50 euro korting op de toegangsprijs!

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/08/Visual_AeresTech_Innovation_event-1-600×355.jpg

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?