25 mei 2022 1 min

Werken in de koude- en klimaattechnische sector is gevarieerd. Een monteur installeert, repareert en onderhoudt bijvoorbeeld ijsbanen en skipistes, koel- en vrieshuizen of koelvitrines in horeca en supermarkten. Maar daar houdt de koudetechnische wereld niet op. Bijna geen product in de wereld is gemaakt zonder techniek uit de koude- of klimaatsector, zelfs vliegtuigen en schepen!
Bezoek de open dagen
Kom alles te weten over de opleidingen van GOº op de open dag. De trainers en deelnemers van Opleidingscentrum GOº zijn aanwezig om jou te informeren. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Hierdoor wordt ervaren hoe het is om opgeleid te worden door GOº.

Opleidingscentrum GOº organiseert deze open dagen in samenwerking met uitvoeringspartner Aeres Tech. Via Aeres Tech kan jij je aanmelden voor de open dagen. Uiteraard denkt Opleidingscentrum GOº aan de gezondheid van iedereen en organiseert zij de open dagen coronaproof. Zo wordt alles ontsmet en houden zij rekening met het aantal personen en wordt er gewerkt met een tijdslot. In het inschrijfformulier kan je zelf een tijdsslot kiezen.

Tijdsloten 8 juni
Ronde 1: 16:00 tot 17:30
Ronde 2: 18:30 tot 20:00

Meld je aan voor de open dagen
Opbouw opleiding
Bij de erkende mbo-opleidingen van opleidingscentrum GOº, werk je en leer je gelijktijdig. GOº helpt jou bij het zoeken van een werkplek in de buurt van je woonplaats. Wanneer je met het bedrijf tot overeenstemming bent gekomen, krijg je een praktijkbegeleider toegewezen die jou begeleidt. Naast dat je de opleiding volgt heb je een arbeidsovereenkomst en ontvang je salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste BBL-opleidingen door jouw werkgever worden betaald!
Waarom kiezen voor een carrière in de koudetechniek?

Een gevarieerde en leuke branche om in te werken
Volop carrièrekansen en baanzekerheid
Opleiding bestaat uit 80% praktijk 20% theorie
Goed salaris

Meer informatie?
Opleidingscentrum GOº helpt je graag bij het vinden van een bedrijf en de juiste opleiding! Neem contact op via info@opleidingscentrum-go.nl of via 088 020 6419

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?