13 mei 2022 1 min

Op 26 juni wordt wereldwijd stilgestaan bij het belang van koeling, airconditioning en warmtepompen tijdens de Dag van de Koeling. NVKL, KNVvK, STEK, TVVL, Aeres Tech en Stichting Post HBO Koudetechniek hebben de handen ineengeslagen om hier samen aandacht voor te vragen. De partijen organiseren daarom op 30 juni het gezamenlijke event ‘Cooling Matters – Koudetechniek op weg naar een duurzame toekomst’ bij Aeres Tech in Ede.
Opzet eventHet programma wordt op dit moment vormgegeven, maar zal in ieder geval uit een plenair deel, diverse parallelsessies en een netwerkplein bestaan. Een van de onderdelen die vanuit NVKL wordt verzorgd, is de sessie ‘De toekomst van koudemiddelen: Herziening F-gassenverordening’ door NVKL-projectmanagers Miranda Groot Zwaaftink en Zohar Tzur. Daarnaast kun je als bezoeker voor, tijdens en na het programma in gesprek gaan met leveranciers en fabrikanten op het netwerkplein. Hier staat onder andere de heating & refrigeration truck van GEA, waarin verschillende verwarmings- en koelingstechnologieën worden tentoongesteld.
Binnenkort maken we het programma bekend en is het mogelijk om je voor het event aan te melden. Zet voor nu de datum alvast in je agenda!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?