1 april 2022 1 min

Op 24 maart was er een gezamenlijke netwerkbijeenkomst met als thema elektrificering en hybride warmtepompen, voor leden van NVKL en die van Techniek Nederland. Ons gastbedrijf Remeha verzorgde naast de presentaties door de drie partijen een rondleiding door de productiehal van het bedrijf in Apeldoorn.
Elektrificering en hybride warmtepompen
De snelle groei van warmtepompen geeft veel nieuwe marktspelers, die veelal geen koeltechnische achtergrond hebben en daarom is dit is onderwerp waar leden van NVKL en  Techniek Nederland elkaar in kunnen versterken. Projectmanager Miranda Groot Zwaaftink van NVKL, verzorgde een presentatie over het gebruik van brandbare koudemiddelen. Techniek Nederland en Remeha verzorgden op hun beurt presentaties over andere aspecten van de elektrificering van klimaatapparatuur.

Bekijk de foto’s van de bijeenkomst hier.

De bijeenkomst was zeer geslaagd, dit door de geweldige organisatie door Remeha. NVKL bedankt Techniek Nederland en Remeha voor de goede samenwerking en een mooie netwerkbijeenkomst!

Bekijk hier de presentaties:

Miranda Groot Zwaaftink, NVKL over brandbare koudemiddelen
John van Vugt, Techniek Nederland over de Elektrificatie van onze branche
Rick Bruins, Remeha over de drie dragers van de energietransitie

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/04/LDJ4536.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/04/LDJ4624.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/04/LDJ4660.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/04/LDJ4742.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2022/04/LDJ4981.jpg

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?