23 maart 2022 1 min

Heb jij de app Vakpaspoort Techniek al geïnstalleerd? Zo ja, help dan de makers met een klein onderzoek zodat we de app kunnen verbeteren voor jou en je collega vakspecialisten in de techniek! Ons doel? Het zo gemakkelijk mogelijk maken om de app te installeren en te gebruiken. Want natuurlijk moet de app jou en je collega’s goede ondersteuning bieden. En wie anders dan jij als gebruiker weet hoe we de app Vakpaspoort Techniek beter kunnen maken? Help de makers en de techniek vooruit!
Meedoen is heel gemakkelijk
In maximaal 1 uur stellen we je vragen over het installeren, het gebruik van de app, jouw ervaringen en je verbeterpunten. Dat doen we natuurlijk op een moment dat het jou het beste uitkomt. We nemen jouw antwoorden mee in het proces, zo kun jij een grote bijdrage leveren aan de verbeterde versie van de app.

Wij begrijpen dat meedoen jou tijd kost, maar je helpt ons ontzettend met het verbeteren van de app. Als dank voor je hulp krijg je een heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladereep toegestuurd.
Hoe geef ik mij op?
Opgeven kan heel gemakkelijk door een mail te sturen naar helpdesk@centraalregistertechniek.nl t.a.v. Bo van Grinsven. Zij neemt contact met jou op om een afspraak met je te maken voor het interview via Teams of telefonisch.

Het Vakpaspoort Techniek is een initiatief van NVKL, Techniek Nederland, FNV Metaal, CNV Vakmensen en Wij Techniek.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?