18 maart 2022 1 min

NVKL-lidbedrijven hebben behoefte aan instroom van hbo-studenten, met name vanuit technische studies. Om studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen organiseert NVKL in mei en juni drie hbo Mix & Match diners. Dit is een unieke kans om jonge technische studenten te ontmoeten en, als er een match is, een stage, onderzoek of baan aan te bieden.

Mix & Match diners
Uit het onderzoek instroom- en personeelsbehoefte in de koude en klimaattechniek is gebleken dat er een groeiende behoefte aan hbo-ers is. Om tegemoet te komen aan de NVKL-leden die graag startende hbo-ers willen interesseren voor een carrière in de koeltechniek organiseren we Mix & Match diners. Tijdens deze diners nodigen wij per locatie twintig 3e en 4e jaars hbo-studenten uit relevante technische studies uit die zich willen oriënteren op een (afstudeer)stage of baan na afstuderen. Per avond is er plek voor 10 NVKL leden (directeur/eigenaar/hoofd HR van het bedrijf).

Programma
17:30 – 18:00 |  Ontvangst & aperitief

18:00 | Introductie Koudetechniek & Ondernemers

Korte presentatie van de koudetechniek
Pitch van alle aanwezige bedrijven

18:30 | Ronde 1 (voorgerecht)

19:00 | Ronde 2 (hoofdgerecht)

19:45 | Ronde 3 (nagerecht)

20:15 – 21:00 | Borrel met mogelijkheid voor netwerken, gegevens uitwisselen en afspraken maken

Meld je aan
Kun je een hbo-er een (afstudeer)stage of baan na afronding van hun studie aanbieden? Meld je dan direct aan en reserveer je plek. De hbo Mix & Match diners worden georganiseerd op:
9 juni in Zwolle14 juni in Delft
Tijdens deze avond presenteert NVKL kort wat de carrièremogelijkheden in de koudetechniek zijn. Wij verwachten van onze NVKL-leden een pitch van 1 minuut waarin je je bedrijf neerzet en vertelt waarom dit een prachtig bedrijf is om voor te komen werken. Vervolgens gaan de studenten en NVKL-leden tijdens het diner met elkaar in gesprek. Studenten worden benaderd via Fontys Hogeschool in Eindhoven, de Haagse Hogeschool in Delft en Hogeschool Windesheim in Zwolle.
Wil je meer weten of je aanmelden? Mail dan naar info@nvkl.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?