2 maart 2022 1 min

Opleidingscentrum GO° neemt graag haar verantwoordelijkheid voor het zorgen voor nieuw talent en kwalitatief goede instroom in de branche. De Bootcamp ‘Beginnend monteur koudetechniek in 20 dagen’ is hier een goed voorbeeld van. De bootcamp biedt werkgevers de kans om nieuw talent zeer gericht op te leiden voor een functie als beginnend monteur.

Over de Bootcamp
In slechts 20 dagen wordt de deelnemer klaargestoomd tot beginnend monteur koude-, klimaat- en warmtepomptechniek. Dit is inclusief F-gassen categorie 1. Of wil je als werkgever een nieuwe werknemer opleiden tot beginnend monteur? Schrijf je dan vandaag nog in voor de bootcamp ‘Beginnend monteur koudetechniek in 20 dagen’.

In een maand tijd doet de deelnemer gedegen kennis op van de koude-, klimaat- en warmtepomptechniek en behaalt hij/zij het F-gassen certificaat categorie 1. De deelnemer leert veilig om te gaan met elektra en werken volgens de richtlijn NEN3140 VOP. Na afloop kan de deelnemer direct aan het werk als beginnend monteur in de koude-, klimaat- en warmtepomptechniek!
Kosten
Omdat Opleidingscentrum GO° hier veel waarde aan hecht, bieden ze je nu de kans deze bootcamp met een eenmalige korting van 10%  en met subsidie af te nemen, waardoor de investering voor jou als werkgever erg aantrekkelijk wordt. Voor een kandidaat voor dit specifieke omscholingstraject die minimaal 6 maanden in dienst blijft bij een NVKL-lidbedrijf kan, na afloop van deze periode, door het NVKL-lidbedrijf een tegemoetkoming in de opleidingskosten van € 500,- worden aangevraagd bij NVKL.
De bootcamp start op 25 april 2022 en er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Meer informatie en/of aanmelden, klik hier.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?