25 februari 2022 1 min

Iedereen maakt zich grote zorgen om de Russische militaire inval van Oekraïne. Samen met FME volgen wij de situatie nauwlettend en de belangrijkste prioriteit is dat alle medewerkers van bedrijven in het betreffende gebied veilig zijn. Op de korte termijn houden we rekening met een terugloop van de export van machines en technologie. De gevolgen voor de Nederlandse industrie zijn natuurlijk afhankelijk van de duur van het conflict en de duur en ernst van de sancties.
Meldpunt
Om inzicht te krijgen in de gevolgen voor de technologische industrie van de Russische inval en de opgelegde sancties heeft FME samen met de aangesloten branches, waaronder NVKL een meldpunt geopend.

Ervaart jouw bedrijf nadelige gevolgen naar aanleiding van deze situatie? Meld het ons!*

Ook ontvangen we graag zakelijke vragen die betrekking hebben op deze conflictsituatie. Wij zullen deze zo goed als mogelijk beantwoorden.
Naar jouw melding*

*Exclusief voor NVKL lidbedrijven.
Inval in Oekraine: kunnen commerciele contracten nog worden nagekomen?
De advocaten van FME hebben een artikel geschreven over gevolgen van de inval in Oekraïne en de gevolgen hiervan voor de uitvoering van je commerciële contracten. Zij nemen je mee in wat je zou kunnen doen en wat de juridische consequenties kunnen zijn. Lees het hier!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?