20 december 2021 1 min

Tijdens de open dagen van Opleidingscentrum GO° kunnen toekomstige studenten de sfeer proeven, alle benodigde informatie verzamelen en zien wat er mogelijk is op het gebied van technische monteursopleidingen met airco’s, warmtepompen en klimaatsystemen.

Het kiezen van een vervolgopleiding is al moeilijk genoeg. Om studenten de kans te geven zich goed te oriënteren organiseert Opleidingscentrum GO° op 14 & 15 januari open dagen. Twee dagen lang staan de trainers van Opleidingscentrum GO° klaar om alles te vertellen over de opleidingen, carrière en kansen in de technische branche. De ervaren trainers geven de opleidingen en leren je alles over reparaties en aanpassingen aan koude- en klimaatsystemen. Storingen oplossen, veilig werken en omgang met klanten, alles komt voorbij gedurende de mbo niveau 2, 3 & 4 opleidingen.

Werken in de koude- en klimaattechnische sector is gevarieerd. Een monteur installeert, repareert en onderhoudt bijvoorbeeld ijsbanen en skipistes, koel- en vrieshuizen of koelvitrines in horeca en supermarkten. Maar daar houdt de koudetechnische wereld niet op. Bijna geen product in de wereld is gemaakt zonder techniek uit de koude- of klimaatsector, zelfs vliegtuigen en schepen! Zijn airco’s, warmtepompen en klimaatsystemen niet echt jouw ding, maar heb je wel een voorliefde voor techniek? Tijdens de open dagen krijg je ook de kans om kennis te maken met de opleidingen tot monteur in de landbouwmechanisatie.
Werken en leren, de ideale combinatie
Wanneer je liever niet met je neus in de boeken zit, maar toch je mbo-diploma wilt halen, dan kies je voor een BBL-opleiding, de Beroeps Begeleidende Leerweg. Dit betekent dat je een aantal keer per jaar een volledige week naar uitvoeringspartner Aeres Tech komt om lessen te volgen. De tijd dat je geen lessen volgt, ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Dit betekent dat je naast je studie een betaalde baan hebt!
Aanmelden
We organiseren de open dag in samenwerking met uitvoeringspartner Aeres Tech. Meld je hier aan

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?