1 oktober 2021 1 min

Lidbedrijf IJskoud organiseerde op 24 september een open dag. Een mooi voorbeeld van activiteiten die u kunt ondernemen om mensen te interesseren voor koudetechniek. Van hen ontvingen wij dit artikel om met u te delen.

Tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam-Noord afgelopen vrijdag zette NVKL IJskoud haar deuren open voor mensen uit Amsterdam-Noord. Bewoners, geïnteresseerden, werkzoekenden, studenten, nieuwkomers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, iedereen was welkom!

Oriënteren op werk, was het thema van de dag bij IJskoud. Iedereen kreeg de kans om laagdrempelig kennis te maken met ons mooie vak. Ongeacht je opleidingsniveau of je ervaring, want dat vinden wij niet belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat mensen de kans krijgen om te ontdekken of hun hart in de koudetechniek ligt. En als dat zo is, is alles mogelijk! Vooral een carrière binnen IJskoud.

We begonnen de dag met een gesprek met o.a. docenten en leidinggevenden van de ROC scholen in Amsterdam, over persoonlijk leiderschap en de verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven. ’s Middags organiseerden onze technici twee masterclasses Koudetechniek, waarin we ons enthousiasme over ons vak met meer dan 50 leerlingen van verschillende Amsterdamse scholen mochten delen. Wat een prachtige opkomst!

Het enthousiasme sloeg zichtbaar over op de studenten. Zij keken door de ogen van de monteur middels VR-brillen en sleutelden aan de demo-units, alles beschikbaar gesteld door de NVKL. Heel fijn om die samenwerking met de NVKL op te zoeken. Naast de demo-units en de VR brillen, stelden zij ook een gastles beschikbaar die wij als input konden gebruiken voor onze masterclass.

Al met al een geslaagde dag! Heel mooi om te zien hoe iedereen in verbinding trad om ons mooie vak en bedrijf te delen!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?