1 oktober 2021 2 min

Mocht u er niet bij zijn geweest, dan kunnen we toch wel eerlijk zeggen dat u een hele fijne en gezellige bijeenkomst heeft gemist! We blikken dan ook graag terug op deze feestelijke dag.

Op 24 september vond het NVKL Ledenevent plaats. Na een lange tijd van online bijeenkomsten konden we hiervoor eindelijk weer eens fysiek bij elkaar komen. Het najaarszonnetje scheen en we waren erg blij om elkaar weer te zien. Na een warm welkomstdrankje was het tijd voor het officiële gedeelte. Coen van de Sande heette iedereen welkom en introduceerde de sprekers. Allereerst de kersverse voorzitter Jan Willem Voshol. Jan Willem sprak Mart toe: “Wat maakt Mart nu uniek?”
Mart Peeman
Mart is sinds 1992 actief voor NVKL in de werkgroepen en is later toegetreden tot het bestuur. In 2013 nam hij het voorzittersstokje over en begon met de belofte om dienstbaarheid te leveren en de externe verbindingen te versterken. Deze belofte heeft hij meer dan waargemaakt.

Mart stond aan de basis van de samenwerking van Techniek Nederland. Doekle Terpstra van Techniek Nederland bedankte Mart voor zijn inzet en bijdrage aan de verbinding die gelegd is tussen NVKL en Techniek Nederland.

Het dankwoord van Terpstra werd gevolgd door de verrassing van de middag: een optreden van Reinier van de Berg, weerman RTL 4. Hij gaf een inspirerende presentatie over de gevolgen van de wereldwijde opwarming.
Tot slot dankte Mart alle sprekers, aanwezigen en collega’s voor de afgelopen jaren: “Het is een geweldig voorrecht geweest om samen met de leden voor de leden te mogen opereren. Er heerst een open cultuur binnen de vereniging waarbij we informatie met elkaar durven delen om samen sterker te worden. Het is belangrijk om met elkaar samen te blijven werken. We zijn op weg, maar zijn er nog niet.”
Ka mate! Ka mate! Ka ora! Ka ora!
Haka is een groep ceremoniële dansen van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland, maar tegenwoordig dansen ook de leden van de NVKL de haka. Door middel van deze dans probeert men traditiegetrouw de goden en voorvaderen aan te roepen, maar op deze middag was het vooral elkaar.

Een geslaagde activiteit waar we glimlachend aan kunnen terugdenken. Gelukkig hebben we de foto’s en de video’s nog. Mocht u deze willen bewonderen, horen wij dat graag!

Deze zonnige dag werd met een goede borrel afgesloten. Alle leden tot snel, Mart en Henry bedankt!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?