17 september 2021 1 min

Werk jij in de installatie- of isolatiebranche en wil je altijd kunnen beschikken over de laatste informatie over veilig en gezond werken? Of ben je leidinggevende en wil je dat jouw medewerkers zich altijd kunnen inlezen over veilig werken? Dan is er nu de nieuwe gratis ArboTechniek VeiligheidsApp!
Gebruiksvriendelijke app
De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een gebruiksvriendelijke app die vakmensen in de techniek helpt veilig en gezond te werken. Over allerlei thema’s vind je stappenplannen voorzien van handige afbeeldingen. Zo kun jij altijd, ook op het laatste moment, checken hoe het ook alweer zat. Je kunt hier meer lezen over hoe de app – mede met bijdragen van vakmensen uit de branche – tot stand is gekomen.
Gratis download
De app – die voortdurend zal worden bijgewerkt op basis van ontwikkelingen in de branche en feedback van eindgrebruikers – is geheel gratis te gebruiken.

 Het is een webbased app. Dat wat wil zeggen dat het een website is die op het scherm van je smartphone is te downloaden. De app vind je, als je met je telefoon naar arbotechniekveiligheidsapp gaat, dan verschijnt automatisch een pop-up die je vertelt hoe je de app op je home screen van je telefoon kunt installeren.

Vragen? Neem contact met ons op via info@arbotechniek.nl!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?