20 augustus 2021 2 min

Van 12 t/m 14 oktober staat NVKL op de Vakbeurs Energie in de Brabant Hallen in Den Bosch. De Vakbeurs Energie is het platform voor duurzame energieopwekking en -besparing met als bezoeker de B2B-professional. De beurs bestaat uit ruim 350 exposanten en partners en wordt gelijktijdig georganiseerd met beurzen als Industrial Heat & Power en Ecomobiel. Het NVKL ledenpaviljoen is te vinden in hal 3. Het paviljoen is een combinatie van verschillende formaten stands met een centrale NVKL balie. NVKL en haar leden organiseren gedurende deze dagen een aantal activiteiten waar u aan deel kunt nemen.

Duurzaam Koelen Route
NVKL verzorgt tijdens de Vakbeurs Energie dagelijks van 13:00 – 14:30 de NVKL Duurzaam Koelen Route. Onder begeleiding van redacteur Henk Wind brengen deelnemers van de route een bezoek aan een geselecteerde groep exposanten (NVKL leden, zowel op het NVKL paviljoen als daarbuiten) die interessante ontwikkelingen op het gebied van duurzaam koelen laten zien. De route start bij de NVKL demo in de centrale entree en eindigt op het NVKL Paviljoen. Per dag wordt een maximum van 20 deelnemers aangehouden. Vanaf maandag 23 augustus kunnen deelnemers hun interesse voor de route kenbaar maken via de website van Vakbeurs Energie.

Seminar ‘Duurzaam koelen, van energiebesparing naar CO2-reductie’
Op woensdag 13 oktober van 10:30 – 13:00 uur organiseren NVKL en KNVvK, het kennisnetwerk voor de koudetechnische professional, samen een seminar met als thema ‘Duurzaam koelen, van energiebesparing naar CO2-reductie’. Moderators Patricia Verbruggen (KNVvK) en Coen van de Sande (NVKL) nemen u mee in een inspirerend programma waarin praktijkervaringen en duurzame oplossingen worden gedeeld. Zo wordt onder andere ingegaan op de energiemaatregelenlijst (EML) door Jac van Trijp, adviseur duurzame industrie en innovatie bij RVO, en deelt Hans van der Stoel, adviseur energiebesparing bij Sparkling Projects, zijn kennis en ervaringen op het gebied van verduurzaming in de voedselketen. Binnenkort maken we de laatste twee sprekers van het programma bekend die zullen ingaan op praktijkvoorbeelden uit de zorg en utiliteitsbouw. Aanmelden kan vanaf maandag 23 augustus, maar zet voor nu dit seminar alvast in uw agenda.

Nederlands Warmtepomp Congres 2021
Op donderdag 14 oktober van 12:30 tot 18:00 vindt het Nederlands Warmtepomp Congres 2021 plaats. NVKL is partner van het congres en geeft een bijdrage aan de dagelijkse sessies (13:00 – 14:30) op het hoofdpodium en bemand een stand waar we met bezoekers in gesprek gaan bij binnenkomst, tijdens pauzes en de borrel. Tijdens het hoofdprogramma wordt onder andere gesproken over de energietransitie in de gebouwde omgeving, hybride warmtepompen en of deze klaar zijn voor het elektriciteitsnet van de toekomst. Bekijk hier het volledige programma.

Aangezien NVKL dit jaar partner van het congres is, kunnen NVKL leden met korting (€199,- ipv €299,-) deelnemen aan het Nederlands Warmtepomp Congres. De persoonlijke registratielink wordt volgende week naar alle leden toegezonden. Ben je geen NVKL lid? Meld je dan aan via deze link.

Vanaf maandag komt er een verzamelpagina online waar u alle activiteiten van NVKL, haar leden en het paviljoen kunt terugvinden. In de registratie komt u alle losse onderdelen tegen waarvoor u zich kunt inschrijven.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?