22 juli 2021 1 min

Volgend jaar vindt van 8 t/m 11 februari de VSK-beurs in de Jaarbeurs Utrecht plaats. VSK is dé beurs voor de totale installatiebranche en brengt de sector met elkaar in verbinding. Tijdens de beurs worden bezoekers geïnspireerd en krijgen ze praktische handvatten aangereikt om klaar te zijn voor de toekomst. In 2020 werd de beurs door 36.364 bezoekers bezocht.

NVKL is ook dit jaar op de beurs aanwezig op het NVKL Paviljoen. Dit paviljoen zal op dezelfde plek staan als tijdens de vorige editie en heeft nog een aantal stands beschikbaar voor haar leden. Indien u hiervoor kiest, bestaat deelname uit:

12 m2 op het NVKL Paviljoen
2 barkrukken
1 hoge tafel
3 kw Elektra
1 balie
3 pendelspots
Antraciet tapijttegels
Dagelijkse standschoonmaak
Brandawareness

Bekijk de flyer voor het volledige overzicht. Daarnaast kunt u uw stand verder aankleden met een print op doek en een print op de balie. Bekijk deze flyer voor de mogelijkheden.

Twijfelt u nog over uw deelname of kiest u liever voor een eigen stand? Raadpleeg de VSK-leaflet met meer informatie over de beurs en alle opties waar u bij deelname uit kunt kiezen. Aangezien we na de zomer de locaties van de deelnemers willen indelen, verzoeken wij u uiterlijk 31 augustus een mail te sturen naar info@nvkl.nl indien u interesse heeft in deelname aan de VSK-beurs. Dan kunnen we de mogelijkheden en wensen verder met u doorspreken.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?