22 juli 2021 2 min

Van 12 t/m 14 oktober staat NVKL op de Vakbeurs Energie in de Brabant Hallen in Den Bosch. De Vakbeurs Energie is het platform voor duurzame energieopwekking en -besparing met als bezoeker de B2B-professional. De beurs bestaat uit ruim 350 exposanten en partners en wordt gelijktijdig georganiseerd met beurzen als Industrial Heat & Power en Ecomobiel. Het NVKL ledenpaviljoen is te vinden in hal 3. Het paviljoen is een combinatie van verschillende formaten stands met een centrale NVKL balie. Doordat we dit jaar gebruik kunnen maken van een uitbreidingszone, zijn er nog 2 extra plekken beschikbaar voor NVKL leden. U kunt hierbij kiezen voor een 6 m2 en 12 m2 stand, inclusief afsluitbare balie met barkruk. Kiest u voor een stand op het ledenpaviljoen, dan is dit inclusief:

Opname in de beurscampagne
12 maanden online bedrijfsprofiel
Digitale uitnodiging met uw persoonlijke registratielink
Vermelding met logo en profiel op speciale NVKL pagina op site Vakbeurs Energie
Lead retrieval app voor het scannen van bezoekersgegevens
Deelname aan exposanten netwerkborrel
Gratis koffie en thee in de organisatie lounge

Bent u geïnteresseerd in een plek op ons NVKL Paviljoen? Stuur dan uiterlijk 1 augustus een mail naar info@nvkl.nl en wij vertellen u hier graag meer over!

NVKL activiteiten beurs
NVKL organiseert tijdens de Vakbeurs Energie dagelijks van 13:00 – 14:30 de NVKL Duurzaam Koelen route. Onder begeleiding van redacteur Henk Wind brengen deelnemers van de route een bezoek aan een geselecteerde groep exposanten (NVKL leden, zowel op het NVKL paviljoen als daarbuiten) die interessante ontwikkelingen op het gebied van duurzaam koelen laten zien. De route start bij de NVKL demo in de centrale entree en eindigt op het NVKL Paviljoen. Per dag wordt een maximum van 20 deelnemers aangehouden. Binnenkort kunnen deelnemers hun interesse voor de route kenbaar maken via de website van Vakbeurs Energie.

Daarnaast organiseren NVKL en KNVvK, het kennisnetwerk voor de koudetechnische professional, samen een seminar met als thema ‘Duurzaam koelen, van energiebesparing naar CO2-reductie’. Moderators Patricia Verbruggen (KNVvK) en Coen van de Sande (NVKL) nemen u mee in een inspirerend programma waarin praktijkervaringen en duurzame oplossingen worden gedeeld. Zo wordt onder andere ingegaan op de energiemaatregelenlijst (EML) door Jac van Trijp, adviseur duurzame industrie en innovatie bij RVO, en deelt Hans van der Stoel, adviseur energiebesparing bij Sparkling Projects, zijn kennis en ervaringen op het gebied van verduurzaming in de voedselketen. Binnenkort maken we de laatste twee sprekers van het programma bekend die zullen ingaan op praktijkvoorbeelden uit de zorg en utiliteitsbouw. Aanmelden kan vanaf 17 augustus, maar zet voor nu dit seminar alvast in uw agenda.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?