14 juli 2021 1 min

Het zal u niet ontgaan zijn dat marktontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen. Daarmee verandert het werk ook en is het belangrijk dat uw bedrijf en team up-to-date zijn. Investeren in uw werknemers is dus belangrijk, maar moeten ze dan weer terug de schoolbanken in? Waar haalt u het geld vandaan? En wat als u investeert en uw werknemers gaan weg? Het is druk en juist nu heeft u meer mensen nodig. Kortom, hoe pakt u dit aan?

Wij denken graag met u mee. Financieel en praktisch. Via een subsidieregeling van de Nederlandse overheid is er voor werkenden in de Agro-, Groen- en Koudetechniek een bijdrage van € 4,9 miljoen beschikbaar. Pragmatische leermogelijkheden van begeleiding, trainingen en opleidingsprogramma’s. Deze worden tot 80% vergoed, waarbij tot zelfs drie keer per medewerker gebruik kan worden gemaakt van deze regeling.
Groeikansen voor uw bedrijf
Met dit gezamenlijke subsidieproject hebben NVKL, Fedecom en FNV het makkelijk, betaalbaar én mogelijk gemaakt om uw bedrijf, teams en medewerkers te ontwikkelen. Denk aan advies, updaten van kennis en begeleiding van werk naar werk. Daar kan het hele bedrijf gebruik van maken.

Stel nu uw toekomst zeker door te investeren in de groei van uw bedrijf. Feit is dat machines sneller leren dan mensen. Maar uw mensen moeten nog altijd de machines maken als deze er mee stoppen. Zorg dus dat ze meer weten dan ze nu kunnen. Download altijd de nieuwste groeikansen voor uw bedrijf.

Het volledige cursusaanbod is binnenkort online beschikbaar. Plaatsen zijn beperkt en gebaseerd op wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus zorg dat u het niet mist! Vul via de onderstaand knop het contactformulier in om op de hoogte gehouden te worden.

Ik heb interesse

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?