10 juni 2021 1 min

De afgelopen weken hebben we voor onze Coolest Job fotowedstrijd campagne mooie foto’s ingestuurd gekregen! De deelnemers hebben hun collega’s en vrienden ook flink opgetrommeld om op hun inzending te stemmen. Dit werd maar liefst 2.287 keer gedaan! NVKL heeft uit de inzendingen drie winnaars gekozen:

De winnaar in de categorie ‘Meest enthousiaste foto’ is: Yuri van Beersum van De Beer Koeltechniek! Hij gaat naar huis met een ijsmachine voor het maken van bevroren yoghurt, sorbet en ijs.

In de categorie ‘Mooiste foto’ werd de vakjury uitgedaagd om een keuze te maken uit de vijf foto’s met de meeste stemmen. Martin Hartman van CoolCareHolland ging er uiteindelijk met de 36L houten koelbox vandoor! Heerlijk om deze zomer je drankjes in te koelen.

Lucas van Coolworld Rentals mag de prijs voor ‘Meest originele foto’ in ontvangst nemen. Hij gaat binnenkort ijskarten met 5 personen!

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2021/06/De-Beer-Koeltechniek-Yuri-773×1030.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2021/06/Cool-Care-Holland-Martin-1030×1030.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2021/06/Coolworld-Rentals-Lucas-1030×809.jpg

Wij bedanken alle deelnemers voor hun bijdrage aan de Coolest Job fotowedstrijd. Door deel te nemen aan de actie hebben jullie laten zien hoe gaaf, afwisselend en uitdagend het vak koelmonteur is! Mensen die geïnteresseerd zijn in het vak koudetechniek kunnen terecht op kiesvoorkoudetechniek.nl.

Van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijzen.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?