28 mei 2021 1 min

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen is NVKL gestart met een serie Themabijeenkomsten. Een Themabijeenkomst heeft één onderwerp, vindt online via TEAMS plaats en duurt ongeveer 45 minuten. Daarbij kunt u kiezen voor twee tijden: kortom makkelijker in te passen in een druk schema. De beschikbare plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

De eerste vier met het thema Brandbare Koudemiddelen hebben inmiddels succesvol plaatsgevonden. Met veel plezier gaan we dan ook verder met de volgende thema’s:
14 juni: Themabijeenkomst PED
In navolging van de themabijeenkomst Brandbare Koudemiddelen, zullen we in deze bijeenkomst dieper ingaan op de PED-regelgeving. We bespreken wat de regelgeving inhoudt, welke verplichtingen je hebt als fabrikant en welke stappen je moet nemen om te komen tot een CE-markering.
Aanmelden Themabijeenkomst PED om 8 uur

Aanmelden Themabijeenkomst PED om 16 uur
1 juli: Themabijeenkomst Onderwijs & Arbeidsmarkt
Hoe komen we aan voldoende en goed gekwalificeerd personeel om het werk in de koudetechniek aan te kunnen? Een onderwerp wat veel bedrijven bezighoudt. Wij informeren u over onze inspanningen om koudetechniek in het regulier onderwijs een plek te geven. Daarnaast gaan wij graag in gesprek over de activiteiten van uw organisatie én NVKL om jongeren en zij-instromers te enthousiasmeren voor een loopbaan in de koude- en klimaattechniek.
Aanmelden Themabijeenkomst O&A om 8 uur

Aanmelden Themabijeenkomst O&A om 16 uur

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?