16 april 2021 1 min

Vandaag is de jaarlijkse NVKL Coolest Job fotowedstrijd weer van start gegaan! Met deze sociale media campagne willen we het vak koudetechniek bekender maken bij potentiële monteurs. Wie kunnen dat nou beter doen dan onze eigen koelmonteurs? Wij roepen monteurs van onze lidbedrijven dan ook op om te laten zien welke werkzaamheden voor een lach op hun gezicht zorgen en een onmisbaar onderdeel zijn van het werk als koelmonteur. Door deze actie op sociale media te delen, kunnen we jongeren bereiken en interesseren voor het vak. Hoe meer de actie gaat leven, hoe beter we kunnen laten zien hoe mooi het koeltechnische vak is.
Hoe werkt het?
Monteurs kunnen van vrijdag 16 april t/m zondag 6 juni meedoen aan de Coolest Job fotowedstrijd via Facebook en Instagram. Op www.nvkl.nl/coolestjob kunnen zij hun meest enthousiaste, originele of mooiste foto insturen. Zodra de foto geüpload is, kan de monteur collega’s en vrienden oproepen om op zijn of haar foto te stemmen. Zo maken niet alleen zij kans op mooie prijzen, maar verloten we onder de stemmers ook 5 leuke NVKL koeltassen! Stemmen kan tot woensdag 9 juni. De winnaars worden via de NVKL kanalen bekend gemaakt.
Hoe kunt u als bedrijf een bijdrage leveren?
Ook als NVKL lidbedrijf kunt u onze actie promoten. Wijs uw medewerkers op onze actie en maak ze enthousiast om mee te doen. Roep medewerkers daarnaast op om te stemmen, zodat de actie het gehele bedrijf bereikt. Door hun deelname kunnen wij via sociale media mooie foto’s van het vak plaatsen en delen, waarmee we een groot publiek bereiken. Op deze manier brengen we het belang van ons vak onder de aandacht en enthousiasmeren we jongeren om voor een koeltechnische opleiding te kiezen.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?