16 april 2021 1 min

Komend najaar hopen we met de NVKL weer op een eerste beurs te kunnen staan: De Vakbeurs Energie. Daarna volgt de VSK beurs in februari 2022. Alhoewel er natuurlijk onzekerheden zijn, is er inmiddels contact geweest met beide beursorganisaties en willen we graag de interesse peilen. Er is een mail uitgegaan naar alle leveranciers binnen de NVKL met een inventarisatielijst. Heeft u de mail niet ontvangen of bent u geen leverancier maar heeft u toch interesse in een beursdeelname aan de Vakbeurs Energie (12 t/m 14 oktober 2021) of de VSK beurs (8 t/m 11 februari 2022)? Mail dan de antwoorden op de volgende vragen naar karin@nvkl.nl.
Vakbeurs Energie

Ik wil deelnemen aan het ledenpaviljoen op de Vakbeurs Energie.
Ik wil een interessante case presenteren in het theater Binnenklimaat of theater Industrie (NVKL prijs € 250,- per half uur).
Ik wil deelnemen aan een ‘NVKL Duurzaam koelen route’ (deelnemers lopen onder begeleiding van een gids langs een geselecteerde groep exposanten die interessante ontwikkelingen op dit gebied kunnen laten zien).

VSK beurs

Ik wil deelnemen aan het NVKL ledenpaviljoen op de VSK beurs.
Ik wil met een eigen stand rondom het NVKL ledenpaviljoen staan, zodat we een groot koude & klimaatplein kunnen realiseren.

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?