15 april 2021 1 min

Door ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en de toegenomen vraag naar koude- en klimaatsystemen zijn er genoeg carrièremogelijkheden in de koudetechniek. Ben jij momenteel werkzaam in de technische branche en op zoek naar een nieuwe baan? Of wil jij een nieuwe weg in slaan en aan de slag als monteur in de koudetechniek? Bij Opleidingscentrum GO word je kosteloos in 20 dagen tijd omgeschoold tot beginnend monteur koude-, klimaat- en warmtepomptechniek.

Wat kun je na de Bootcamp?

Als koude-, klimaat- en warmtepomptechnicus zorg jij dat de temperatuur in de 7,9 miljoen woningen en gebouwen in Nederland het gewenste punt bereikt. Je onderhoudt diverse installaties van skipistes tot koelvitrines, weinig producten zijn namelijk gemaakt zonder techniek uit de koude- of klimaatsector.
Hoe ziet het programma van de Bootcamp eruit?
20 dagen lang verspreid over 4 weken volg jij het leer- en werktraject bij Opleidingscentrum GO. In korte tijd behaal jij een F-Gassen certificaat categorie 1. Je bent bekend met de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) en beheerst de grondslag van het veilig elektrisch schakelen volgens de NEN3140 VOP. Hiermee beheers jij de basis van de koude- en klimaatsystemen.
Aan de slag als beginnend monteur
Na de 20 dagen durende bootcamp ga jij aan de slag als startend monteur in de koude,- klimaat- en warmtepomp techniek.

Download de flyer Wij Techniek Beginnend Monteur Koude Techniek

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?