5 maart 2021 1 min

Sinds begin dit jaar is de TechnoHUB in Woerden dé plek om jongeren in de regio te interesseren voor de techniek. Op 11 december jl. informeerden wij u al over de activiteiten daar: Koudetechniek in de technohub woerden.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inrichting van het PIE-lokaal, waar vanaf volgend schooljaar vmbo-lessen plaats zullen gaan vinden. Een mooi moment om als vakgenoten koudetechniek eens bij elkaar te zitten om te kijken of er dingen samen op te pakken zijn, niet alleen binnen het onderwijs van verschillende niveaus, maar ook op het gebied van innovatie en opleidingen voor werkenden. Helaas kon dit niet op de locatie zelf, maar vond deze bijeenkomst online plaats op maandagmiddag 1 maart. Alle lidbedrijven in de regio Woerden waren hier voor uitgenodigd.

Tijdens de online bijeenkomst werden de aanwezigen geïnformeerd over de activiteiten van de TechnoHUB. De aanwezigen werken graag mee aan de realisatie van een mooie TechnoHUB met een demowoning waarin ook een goed beeld van de toepassingsmogelijkheden van koudetechniek is voorzien, onder andere via een warmtepomp. Daarnaast zal via een interactief scherm ook zicht worden geboden op de toepassingen op industrieel gebied. Ook zullen diverse paneelborden worden opgesteld. Op de foto linksonder ziet u een paneelbord, beschikbaar gesteld door BLR Bimon, waarmee de vmbo-leerlingen voor het keuzevak koudetechniek kunnen oefenen.

Was u niet aanwezig maar wilt u wel meer weten of alsnog meedoen, neem eens een kijkje op de website Technohub of neem contact op met Marloes Sikkema via marloes.sikkema@technohub.nl.

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2021/03/IMG_1299-scaled.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2021/03/IMG_1297-scaled.jpg

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?