5 maart 2021 1 min

Eerder hebben wij u al geïnformeerd over het beloningsonderzoek dat NVKL samen met FME uitvoert om de leden van NVKL meer houvast te bieden op het gebied van het beloningsniveau van medewerkers. Hoe meer NVKL bedrijven er mee doen, des te waardevoller de informatie. Daarbij ontvangt u exclusief een waardevol verslag op het gebied van de beloningen in onze sector. Vertrouwelijkheid en anonimiteit zijn uiteraard gewaarborgd. Meld u vandaag nog aan!
Over het beloningsonderzoek
Veel ondernemers breken zich het hoofd over wat hun medewerkers redelijkerwijs moeten verdienen. Zeker in een markt waarin technisch personeel schaars is groeit de behoefte aan houvast. Natuurlijk is er de cao voor het Technisch Installatiebedrijf, maar de praktijk leert dat er geregeld arbeidsvoorwaarden worden afgesproken die boven de cao uitstijgen. Om de leden meer houvast te bieden is NVKL een onderzoek gestart naar het belonings-niveau van de medewerkers. Leden is gevraagd naar salarissen zoals die betaald worden, maar ook naar overwerk- en consignatievergoedingen. Uiteraard gebeurt dit volstrekt vertrouwelijk, medewerkers van de NVKL krijgen geen toegang tot de data. Die FME-medewerkers die wel toegang krijgen, hebben vertrouwelijkheidscontracten getekend en staan onder streng toezicht.
Meld u vandaag nog aan!
Meedoen kan door dit formulier in te vullen en te uploaden op deze pagina. De inzendtermijn eindigt binnenkort, wacht dus niet te lang. Heeft u vragen over dit onderzoek? Laat het ons weten.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?