4 maart 2021 1 min

Gezonde, vitale en enthousiaste werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. En goed nieuws: u heeft hier invloed op. Bijvoorbeeld via het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek (PMO). Uw werknemers krijgen duidelijkheid over hun gezondheid en praktisch advies. Zo leidt het PMO tot gezondere werknemers, minder verzuim en dus kostenbesparingen. Zeker gezien de impact van de coronacrisis belangrijk.
Gratis, praktische tools
Heeft u een gezond en vitaal bedrijf? Check het direct met de gratis tools van onze partner ArboNed.

Checklist Gezond ondernemen
Doet u het maximale om uw bedrijf gezond en vitaal te houden? Voldoet u aan de regels vanuit de Arbowet? Ontdek het snel met deze beknopte checklist.
>> Download checklist

Praktische gids Gezond ondernemen
Wilt u dieper ingaan op dit onderwerp en aan de slag met een gezondere en vitalere organisatie, dan is er een praktische gids.
>> Download gids
Webinar Alles voor een vitaal bedrijf
Is er een PMO gedaan, dan is de valkuil van veel organisaties dat ze vervolgens niet goed weten hoe ze ermee verder moeten. Voor bedrijven die méér uit het PMO willen halen, organiseerde ArboNed het webinar ‘Alles voor een vitaal bedrijf’. De uitzending was op 4 maart. Deelnemers hebben via de chat vragen gesteld aan de experts van ArboNed. U kunt het webinar op elk gewenst moment terugkijken.

Checklist Gezond en vitaal thuiswerken
Langdurig thuiswerken brengt risico’s met zich mee. ArboNed heeft een checklist ontwikkeld, die u helpt uw werknemers een gezonde thuiswerkplek te bieden.
>> Download checklist

ArboNed helpt met passende oplossing
Voor elke onderneming is er een passend PMO. Speciaal voor mkb-bedrijven tot en met 10 medewerkers is er nu het PMO Persoonlijk. U regelt het simpel en snel voor een vaste prijs zodat u direct aan de slag kunt en voldoet aan uw wettelijke verplichting.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?