19 februari 2021 1 min

Wilt u met uw bedrijf meedoen aan VMBO On Stage? In oktober hebben wij u hier al over geïnformeerd. Dit kunt u terug lezen via vmbo-on-stage.
Als coronaproof vervanging voor het afsluitende Beroepenfeest heeft VMBO On Stage ‘Digimatch’ ontwikkeld. Met Digimatch maken jongeren matches met beroepsbeoefenaren en blijven het persoonlijk contact en de duurzame (lokale) en helpende netwerkgedachte centraal staan. De Werkbezoeken die volgen op Digimatch, vinden zoveel mogelijk plaats in het (hopelijk veilige) voorjaar. Jongeren verdienen ook en juist in deze tijden hulp bij hun toekomstdromen en hebben toekomstperspectief nodig.  Daarom zetten we hier, samen met deelnemende scholen en het bedrijfsleven, onze schouders onder!
U kunt als bedrijf meedoen aan het beroepenfeest op een geplande datum in uw regio. Geef hen tijdens het beroepenfeest een goed beeld van uw werkdag en laat de leerlingen uw passie voor het vak zien! Praat met leerlingen over wat uw beroep inhoudt, hoe uw werkdag eruit ziet en wat het zo uitdagend maakt. Als er een match is, kunt u de geïnteresseerde leerlingen voor een – op ca 2 weken later – georganiseerde ‘doe-dag’ bij uw bedrijf uitnodigen. Afhankelijk van de coronamaatregelen zullen deze activiteiten online of op locatie plaatsvinden.
Bekijk wanneer er een On Stage bij u in de regio is en doe mee!! Onderwijs On Stage in de regio.
Regio’s die dit kalenderjaar nog een ‘on stage’ organiseren:
Het Gooi, Delft, Zoetermeer (hier is NVKL zelf bij aanwezig i.s.m. Van Dorp Installaties), Roosendaal, Hoogeveen, Zuid Friesland, Veen en Amstelland, Heerhugowaard, Land van Cuijck, Almere, Westland, Zuidwest Friesland
Heeft u hulp of materialen van NVKL nodig? Kijk dan eens in de Arbeidsmarkt-toolkit.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?