5 februari 2021 1 min

Technische bedrijven staan te springen om gemotiveerd personeel! Werkzoekenden die door de coronacrisis hun baan zijn kwijtgeraakt uit bijvoorbeeld de evenementen-, luchtvaart-, transport- of horecasector kunnen vanaf vandaag terecht bij Aeres Tech Talent. Werkzoekenden vinden hier technische vacatures en kunnen informatie inwinnen over het hoe, wat en waar omtrent instroom in de technische branche. Aeres Tech Talent is hét platform voor iedereen die wil groeien in de techniek en is hiermee dé online werkplaats van Nederland.

Van werk naar werk
Het platform waarbij bedrijven en technisch talent elkaar gemakkelijk vinden, biedt kansen voor iedereen die de overstap naar een technisch beroep wil maken. ‘’Door de samenwerking met zes grote brancheverenigingen kunnen wij een compleet en divers aanbod aan technische vacatures aanbieden. Zo kunnen werkzoekenden terecht om technische vacatures te bekijken en kunnen bedrijven vacatures plaatsen. Door de samenwerking met de branche weten wij als geen ander waar vraag en aanbod elkaar raken. Naast onze jarenlange ervaring als technisch expertise- en opleidingscentrum hebben wij toegang tot de scholingsfondsen en kunnen wij helpen met bij- en omscholingstrajecten’’, vertelt Jenny van den Bovenkamp, directeur Aeres Tech. Ze hoopt dat nog meer technische brancheorganisaties aansluiten bij dit prachtige initiatief.

Naast het ruime aanbod aan technische vacatures kunnen werkzoekenden en bedrijven ook terecht voor outplacement, coaching, persoonlijke assessments, uitzenden en detacheren. Het platform is actief in de sectoren: mobiele techniek, koudetechniek, verbrandingsmotoren, infra en werktuigentechnologie, gasturbines, jachtbouw en watersport. Alle bedrijven die aangesloten zijn bij onderstaande brancheverenigingen kunnen eenmalig tot 28 februari gratis hun vacature plaatsen voor 60 dagen.

Van certificeringen tot persoonlijke assessment en begeleiding naar een nieuwe toekomst!
Aeres Tech geeft talent volop de ruimte en werkt aan werk! Kijk voor meer informatie op: www.aerestechtalent.nl

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?