27 november 2020 1 min

NVKL bestaat dit jaar 70 jaar. In januari werd het jubileumjaar in Heerenveen afgetrapt met het NK afstanden waar we met een grote groep leden onze schaatshelden aanmoedigden. In november stond er een jubileumevent op de planning, maar helaas gooide corona roet in het eten. NVKL besloot daarom om het jubileumjaar door te trekken naar 2021 om hopelijk alsnog fysiek bijeen te kunnen komen en gezamenlijk te proosten. Eind van dit jaar besteden we alsnog aandacht aan het jubileum middels een online campagne op onze sociale media kanalen en de uitgave van ons jubileumboek vol verhalen over de koeltechniek en de vereniging.
Online campagne
Om dit jaar niet zomaar aan ons voorbij te laten gaan, staan de maanden november en december op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter in het teken van het jubileum. Heb je onze tijdlijn met belangrijkste gebeurtenissen van de NVKL in de afgelopen 70 jaar al gezien? Of heb je de animatie over het belang van koeling in het voedselproces al bekeken? De aankomende weken nemen we je mee in leuke weetjes en ontwikkelingen vanuit de vereniging en de koeltechniek en blikken we vooruit op de toekomst!
Jubileumboek
Speciaal voor onze leden hebben we een jubileumboek ontworpen. In dit boek lees je meer over het ontstaan van de koeltechniek en de NVKL, maar gaan we ook in op de ontwikkelingen op het gebied van koeltechnische installaties, wetgeving en koudemiddelen en koeltechnisch onderwijs. Het jubileumboek ligt volgende week bij onze leden op de deurmat. Naast mooie terug- en vooruitblikken van de NVKL en de koeltechniek delen we ook leuke foto’s uit het NVKL archief. Uiteraard zijn we ook erg benieuwd naar jullie foto’s uit de oude doos van het bedrijf. Doe daarom volgende week mee aan onze fotoactie op LinkedIn en Twitter en maak kans op een NVKL SinterKerstpakket!

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2020/11/Belangrijkste-gebeurtenissen-NVKL-931×1030.png

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?