19 november 2020 1 min

Op 9 en 10 december organiseert de Nederlandse overheid een virtuele handelsmissie naar Frankrijk. Deze staat in het teken van de voorbereidingen op de Olympisch Spelen van 2024. Dit zijn uiteraard grote infrastructuurprojecten, waaronder ook de bouw van bijna 70 nieuwe metrostations in en rondom Parijs en het verduurzamen van de stedelijke leefomgeving.

Tijdens deze virtuele handelsmissie wordt aan ‘matchmaking’ gedaan, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan Franse opdrachtgevers. Deze Franse opdrachtgevers zouden graag in contact willen komen met bedrijven die actief zijn in koudetechniek en luchtbehandeling in de gebouwde omgeving. Voor deze specifieke vraag is het aanmelden voor de matchmaking niet meer mogelijk. Aanmelden voor de handelsmissie kan tot 7 december.

Daarnaast kunt u uw bedrijf laten opnemen in het ‘bidbook’. Zo is uw bedrijf toch zichtbaar voor Franse opdrachtgevers, ook als deelname aan de handelsmissie nu niet uitkomt.

1. Virtuele handelsmissie Olympische Spelen Parijs 2024 met Sigrid Kaag

Heeft u innovatieve oplossingen voor de duurzame en digitale stad, of bent u actief in de sportinfrastructuur? Wilt u deze expertise inzetten voor de ontwikkeling van de Olympische Spelen in Parijs in 2024? Neem dan deel aan de digitale handelsmissie op 9 en 10 december met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Kijk hier voor meer info en inschrijven.

2. Digitaal Bidbook
Geïnteresseerd in de Franse markt? Meld uw bedrijf dan aan voor het digitale bidbook. Dit heeft als doel de promotie van het Nederlandse bedrijfsleven te bevorderen in de aanloop naar de Olympische Spelen maar ook voor diverse relevante (infrastructuur-) projecten in Frankrijk.

Het bidbook biedt Nederlandse bedrijven een podium om zich te presenteren bij Franse partijen verantwoordelijk voor het realiseren van de Olympische spelen in 2024. Hiermee geeft u op inspirerende wijze aan wat uw innovatieve en duurzame bijdrage van uw bedrijf kan zijn aan de realisatie van de Olympische Spelen. Wilt u zich met uw bedrijf profileren in dit bidbook? Schrijf uw bedrijf dan hier in.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?