12 november 2020 1 min

Op woensdag 11 november vond het eerste webinar voor monteurs plaats in de reeks ‘een monteur van deze tijd is op zijn of haar toekomst voorbereid’. NVKL, Techniek Nederland en Wij Techniek hebben de handen ineengeslagen om voor de monteurs in de installatiebranche een verfrissend, innovatief en uitdagende reeks van webinars neer te zetten. De deelnemers zijn naast het informatieve gedeelte ook interactief bezig, door het gebruik van video’s en vragen over technieken die een rol spelen in de huidige en toekomstige energietransitie.
Natuurlijke koudemiddelen
Het eerste webinar ging over natuurlijke koudemiddelen en werd inhoudelijk uitstekend verzorgd door opleidingscentrum GO˚, trainer en accountmanager Roelof Robbertsen. Ongeveer 175 deelnemers hadden zich aangemeld voor dit webinar.

In dit uur werd er aandacht besteed aan:

Wat zijn natuurlijke koudemiddelen
Milieu aspecten
Veilig werken met natuurlijke koudemiddelen
Druk en temperaturen
Transitie naar natuurlijke koudemiddelen?

Grote opkomst en goed beoordeeld!
In een vraaggesprek afgewisseld met filmpjes en het beantwoorden van kijkersvragen, vloog het uur voorbij. Ongeveer 175 deelnemers hadden zich aangemeld voor dit webinar en waardeerden het gemiddeld met een 8,4! Achteraf ontvangen de deelnemers  een opleidingsvoucher t.w.v. €500,- die ze kunnen besteden in 2021. Deze voucher is beschikbaar gesteld door Wij Techniek.

Komende periode volgen er nog 3 webinars. Deze zijn ook (gratis) toegankelijk voor NVKL leden.

18 november – webinar Klimaat en Duurzame Technieken
25 november – webinar Sanitaire Technieken
2 december – webinar Elektrotechniek

Voor meer informatie, terugkijken en aanmelden, klik hier.

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2020/11/2-1-e1605189222870.pnghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2020/11/3-e1605189452747.png

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?