29 oktober 2020 1 min

Dit is de laatste kans om u aan te melden voor de online regiobijeenkomst van de NVKL. De eerste bijeenkomst op 3 november heeft al plaatsgevonden, maar vanavond van 19:00 – 20:30 krijgt u alsnog de kans om hier online bij aanwezig te zijn. Heeft u zich aangemeld, maar kunt u er onverhoopt toch niet bij zijn? Alle deelnemers krijgen na afloop een terugkijklink toegestuurd. Na aanmelding ontvangt u tijdig een bevestiging met de kijklink in uw mailbox.
Thema’s
Net zoals de voorgaande jaren wordt u tijdens de online regiobijeenkomst volledig geïnformeerd op het gebied van techniek, arbeidsmarkt en wet- en regelgeving.

Ondanks de moeilijke tijden in Nederland zien we een tekort aan goed gekwalificeerde koudetechnici. Ook op de wat langere termijn geldt een vervangings- en uitbreidingsvraag. Dit betekent dat we nog steeds actief inzetten op omscholing, herscholing en bijscholing van mensen. Tijdens de regiobijeenkomst hoort u  wat NVKL voor u doet op dit gebied, ook krijgt u meer informatie over de lang verwachte nieuw opgezette ACB- en NKII-opleidingen waar opleidingscentrum GO˚ volgend jaar mee gaat starten.

Op het gebied van wet- en regelgeving wordt u onder meer bijgepraat over de ontwikkelingen rondom de F-gassenverordening, Activiteitenbesluit, EPBDIII en geluidseisen voor buitenunits van airco’s en warmtepompen.
Programma

Opening & inleiding
Update arbeidsmarkt (waaronder toelichting ACB)
Corona & ventilatie
Update wet- en regelgeving
Agri Food
Zomeractie ILT

Dinsdag 3 november 2020
16:00 tot 17:30 uur
Aanmelden

Donderdag 12 november 2020
19:00 tot 20:30 uur
Aanmelden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?