29 oktober 2020 1 min

Dit is de laatste kans om je aan te melden voor de online regiobijeenkomst van NVKL. De eerste bijeenkomst op 3 november heeft al plaatsgevonden, maar vanavond van 19:00 – 20:30 krijg je alsnog de kans om hier online bij aanwezig te zijn. Heb je je aangemeld, maar kun je er onverhoopt toch niet bij zijn? Alle deelnemers krijgen na afloop een terugkijklink toegestuurd. Na aanmelding ontvang je tijdig een bevestiging met de kijklink in je mailbox.

Thema’s

Net zoals de voorgaande jaren wordt je tijdens de online regiobijeenkomst volledig geïnformeerd op het gebied van techniek, arbeidsmarkt en wet- en regelgeving.

Ondanks de moeilijke tijden in Nederland zien we een tekort aan goed gekwalificeerde koudetechnici. Ook op de wat langere termijn geldt een vervangings- en uitbreidingsvraag. Dit betekent dat we nog steeds actief inzetten op omscholing, herscholing en bijscholing van mensen. Tijdens de regiobijeenkomst hoor je wat NVKL voor je doet op dit gebied, ook krijg je meer informatie over de lang verwachte nieuw opgezette ACB- en NKII-opleidingen waar opleidingscentrum GO˚ volgend jaar mee gaat starten.

Op het gebied van wet- en regelgeving wordt je onder meer bijgepraat over de ontwikkelingen rondom de F-gassenverordening, Activiteitenbesluit, EPBDIII en geluidseisen voor buitenunits van airco’s en warmtepompen.

Programma

  • Opening & inleiding
  • Update arbeidsmarkt (waaronder toelichting ACB)
  • Corona & ventilatie
  • Update wet- en regelgeving
  • Agri Food
  • Zomeractie ILT
Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?