16 oktober 2020 2 min

De techniek speelt een hoofdrol bij het welvarend, duurzaam en gezond houden van ons land. De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. Wij weten dit al langer, want in CONNECT2025 worden deze ontwikkelingen al gesignaleerd. Maar het jaar 2025 nadert snel en als de technieksector hier klaar voor wil zijn, vraagt dat iets van onze vakmensen. Inspiratie, nieuwe kennis, nieuwe vaardigheden.
In het Huis van Sarah wil Wij Techniek, een samenwerkingsverband van de sociale partners, de vakman en vakvrouw van nu en van morgen inspireren. Want zij maken tenslotte het verschil in de techniek. Huis van Sarah is een kwestie van ervaren door te beleven, door te zien en door te horen wat de uitdagingen voor nu en de toekomst zijn. Huis van Sarah is tot stand gekomen met medewerking van o.a. NVKL.
Huis van Sarah
Waar ben je te gast? Wie is Sarah? Misschien woont ze wel bij jou in de straat, ken je haar van vakantie, werkt ze in jouw bedrijf, doet ze je denken aan een goede bekende, wie zal het zeggen? Sarah is de wereld die je dagelijks ontmoet. En Sarah is zwanger; ze brengt een kind op de wereld dat in 2070 nog volop in het leven staat. Dat velen van ons zal overleven. Maar welke wereld laten we achter voor dit kind? Deze vraag is essentieel geworden voor Sarah. En ze beseft dat mensen van de installatiebranche maar ook van andere sectoren hier het verschil in kunnen maken. Dat zij voor een belangrijk deel kunnen bepalen hoe de wereld eruitziet in 2070.
Wat kun je verwachten?
TheaterMakers Radio Kootwijk laat je het Huis van Sarah ervaren en wil jou inspireren. In het grootste decor dat ze ooit maakten. Zes grote verhuiskisten met ieder een eigen verhaal en met Sarah als je persoonlijke gids. De greenroom, sky-highroom, hartkamer, transformatorhuisje, wachtkamer en safetyroom staan klaar om jou te ontvangen. Ervaar de impact van techniek op weg naar 2025 en verder, laat je uitdagen door essentiële vragen over de toekomst van de branche, of je nu een jonge monteur bent of ervaren werkgever… Het is een combinatie van een voorstelling, een bewustwording, een uitdaging maar ook een unieke belevenis.
On Tour
Huis van Sarah gaat on tour. In heel Nederland willen we in dezelfde intieme setting de vakmensen in de techniek laten kennis maken met dit unieke programma. Maar vooral hen ook in de gelegenheid stellen de impact van techniek op weg naar 2025 te ervaren en uit te dagen na te denken over hun eigen rol.

De data en locaties zijn:
• 15 oktober 2020 – De Fabrique, Utrecht
• 22 oktober 2020 – De Suiker events, Groningen
• 27 oktober 2020 – De Hazemeijer, Hengelo
• 11 november 2020 – De Van Nelle fabriek, Rotterdam
• 18 november 2020 – De Broodfabriek, Rijswijk
• 24 november 2020 – Inspyrium, Cuijk
• 01 december 2020 – Lasloods, Vlissingen
(tijd 18:45 – 22.30)

Al bij de ontwikkeling van het Huis van Sarah is rekening gehouden met het COVID-virus en kan het programma te allen tijde volledig coronaproof uitgevoerd worden.

Wij willen de NVKL leden graag uitnodigen om het Huis van Sarah te bezoeken. Geef jezelf en je medewerkers de mogelijkheid Sarah te ontmoeten en die prachtige beleving te hebben! Aanmelden kan via de speciale ‘De Huis van Sarah’ app die te downloaden is via: Android of iOS. Klik op Ticket kiezen.

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?