2 oktober 2020 1 min

Onlangs informeerden wij u al over de jaarlijkse NVKL regiobijeenkomsten. Zo hebben wij u via een poll de vraag gesteld of u behoefte had aan een fysieke regiobijeenkomst. Hieruit bleek dat het merendeel van onze leden -net als wij- behoefte had aan een fysieke bijeenkomst in zijn/haar regio. Helaas is uit de persconferentie van afgelopen maandag (28 september) gebleken dat het vrijwel niet mogelijk is om dit te realiseren. Daarom heeft het NVKL bestuur besloten om de bijeenkomsten online vorm te gaan geven.
Wat betekent dit voor u?
Net zoals de voorgaande jaren wordt u tijdens de online regiobijeenkomst volledig geïnformeerd op het gebied van techniek, arbeidsmarkt en wet- en regelgeving. Daarbij is het mogelijk om interactief deel te nemen en vragen te stellen. De bijeenkomsten vinden twee keer plaats, zodat u zelf het beste moment kunt kiezen. Daarbij is het ook mogelijk om de bijeenkomsten terug te kijken.

Binnenkort ontvangt u de uitnodigingen met inschrijflink in uw mailbox. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie: neem contact met ons op.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?