17 september 2020 1 min

De knvvkyoungcool organiseert in samenwerking met Vakmedianet het online koudemiddelen congres. Het congres wordt uitgezonden op 21 september. Aanmelden kan t/m zondag 20 september! 
De voordelen van deze opzet:

Na afloop direct on demand beschikbaar;
Na afloop ook als webinars terug te kijken;
U krijgt live vragen beantwoord, stel poll vragen, chat met de mede-deelnemers.

Het coronavirus slokt nu alle aandacht op. Dat betekent echter niet dat andere economische en maatschappelijke ontwikkelingen stilstaan. Sterker nog; om op koers te blijven voor de lange termijn vragen ze juist nu veel aandacht. Dat geldt ook voor de koel- en klimaatsector, en koudemiddelen in het bijzonder. Om die reden organiseren de knvvkyoungcool en RCC K&L op 21 september het Koudenmiddelen congres.

Er valt veel te bespreken: volgend jaar gaat het HFK-quotum CO2-equivalenten weer fors omlaag, de illegale handel tiert welig en Brussel zinspeelt op verscherping van het HFK-beleid. En dat terwijl er nog de nodige uitdagingen zijn om het huidige tempo van de GWP-afbouw bij te benen. Tijdens het congres komen experts hierover aan het woord. En ze gaan uitgebreid met elkaar en met in discussie. De kundige en scherpe dagvoorzitter zal erop toezien dat het een stevige discussie wordt. Ook u kunt hieraan meedoen!
Welke informatie krijgt u mee na dit congres:

De toekomst van F-gassen in een verscherpt EU-klimaatbeleid.
Wat zijn de gevolgen van de komende stap terug in HFK-quotum?
Wat zijn de bottlenecks in transitie koudemiddelen.

Aanmelden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?