26 juni 2020 1 min

De FME AI Summerschool is een serie van tien online seminars voor directie en hoger management van organisaties die de digitale transformatie serieus nemen.

Doel
In samenwerking met de Jheronimus Academy of Data Science organiseert FME een reeks online seminars om uw inzicht en kennis te verbreden om daarmee soepel in te kunnen spelen op (digitale) veranderingen met een focus op Artificiële Intelligentie en Data Science.

Voor de zomer gaan sprekers, hoogleraren en docenten verbonden aan JADS en/of een van haar moederuniversiteiten, vanuit het eigen perspectief in op: exploratie – innovatie – adaptatie.
Na de zomer worden ook gastsprekers uit de industrie uitgenodigd om ervaringen op gebied van digitale transformatie te delen.

Na afloop van deze reeks
Na afloop van de lezingenreeks bent u vertrouwd gemaakt met de ontwikkelingen van de Digitale Transformatie in de brede zin en de rol die Artificiële Intelligentie (AI) en Data Science hierin spelen. U begrijpt hoe deze transformatie de samenleving, de economie en ondernemerschap verandert en hoe dit in een aantal relevante toepassingsgebieden en sectoren vorm krijgt.

Sprekers
De sprekers van AI Summer School zijn hoogleraren en docenten die verbonden zijn aan JADS of een van haar moederuniversiteiten. Hieronder vallen: Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven.

Interactie
Elk seminar wordt gemodereerd door Prof. Emile Aarts in zijn rol als Academic Director van dit programma. De seminars bieden naast het aanbod van wetenschappelijke kennis ook de mogelijkheid tot interactie en discussie met docenten en andere deelnemers.

Actieplan op maat voor jouw bedrijf
Na afloop krijgt u een actieplan op maat waarmee u AI in uw bedrijf kunt toepassen. Een adviseur van FME zal daarvoor contact met u opnemen.

Programma en aanmelden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?