28 mei 2020 1 min

Elk najaar organiseren Techniek Nederland en OTIB jaarlijks met veel enthousiasme de monteursdagen. NVKL doet dit jaar graag mee met de organisatie van de monteursdagen, waarmee ook aandacht zal worden besteed aan koudetechniek.
Wat zijn de monteursdagen?
Op verschillende locaties in Nederland komen monteurs uit die regio samen van 16:00 tot 20:00 uur. Deelnemers volgen een deel waar aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Vervolgens gaan de deelnemers uiteen voor diverse vakinhoudelijke workshops, waar de laatste ontwikkelingen in het gekozen specifieke vakgebied aan de orde komt en waar ruimte is om te praten en discussiëren met vakgenoten. Daarbij kan veel aandacht worden besteed aan de dagelijkse praktijk van de monteurs.  Alle deelnemers ontvangen een waardebon ter waarde van € 500,- van het opleidingsfonds OTIB om hen te stimuleren zich te blijven ontwikkelen.

NVKL wil vanaf 2020 graag meedoen in de organisatie van de monteursdagen, waarmee tevens aandacht zal worden besteed aan koudetechniek. Daarom is het idee ontstaan om dit najaar een online een monteursdag te organiseren in de vorm van een webinar. Vanzelfsprekend zijn hier geen kosten aan verbonden. Maar voordat we aan de slag gaan met de organisatie hiervan willen we graag van jouw weten: Heb jij belangstelling voor een online monteursdag? Vul dan onderstaande poll in!

Deze poll is anoniem, er worden dan ook geen persoonsgegevens verzameld.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?