30 april 2020 1 min

In februari heeft de projectgroep onderwijs en arbeidsmarkt kennis gemaakt met het Bèta&TechMentality-model. Met dit model kregen zij inzicht in de verschillende typen jongeren en hun drijfveren.

Jet Net heeft door de huidige situatie een online versie van de Bèta&TechMentality workshop ontwikkeld. Hiermee kan iedereen die interesse heeft in het model of in de workshop, door middel van een webinar alsnog verdiepend kennis maken met Bèta&TechMentality.

Ben je nieuwsgierig hoe je met Bèta&TechMentality en de 7 werelden van techniek meer jongeren kunt aanspreken? Of wil je meteen aan de slag om jouw activiteiten Bèta&TechMentality-proof te maken? Meld je dan aan voor de webinars, waarbij je keuze hebt uit twee soorten:

Webinar Inspiratiesessie

Duur: 45 minuten.

Je maakt kennis met het Bèta&TechMentality model en de 7 werelden van techniek. Met deze informatie kun je onderzoeken of deze modellen voor jouw praktijk interessant zijn en wie hier nog meer bij betrokken kunnen worden.

Webinar Workshop

Duur 90 minuten.

Als je al besloten hebt dat Bèta&TechMentality  interessante mogelijkheden biedt voor jouw eigen praktijk, dan kun je met deze workshop de diepte in met de twee modellen èn ga je deze vertalen naar jouw eigen praktijk. Het is een interactief webinar waarin je veel aan de slag gaat.

Bron: trainingen Jet-Net & TechNet

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?