21 februari 2020 1 min

Gezonde en vitale werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. Want als uw mensen goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Dat blijkt uit allerlei onderzoeken. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben meer zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Voor u als werkgever zijn werknemers met een gezonde leefstijl dus heel waardevol en kostenbesparend.

Toch vinden veel werkgevers het lastig om betrokkenheid te tonen op het gebied van gezondheid en leefstijl. Leefstijl is namelijk een persoonlijke keuze van de werknemer. Toch kunt u uw werknemers bewust maken hoe zij hun gezondheid positief kunnen beïnvloeden. Door gezondheid binnen uw bedrijf op de kaart te zetten. Onze voorkeursleverancier ArboNed heeft een beknopte, praktische gids gemaakt met handige tips, inspirerende voorbeelden en een stappenplan om dit onderwerp ook binnen uw bedrijf op de kaart te zetten.

Download hier de gids
Interactieve kennissessie met health check: Een gezond bedrijf
Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel werknemers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertelt arbodienst ArboNed tijdens de interactieve kennissessie ‘Een gezond bedrijf’. Hier krijgt u handvatten om te werken aan een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit binnen uw eigen bedrijf. U kunt de sessie in maart 2020 op verschillende locaties gratis bijwonen.

Klik hier voor data en locatie
Gratis health check
Nieuwsgierig hoe gezond u bent? Doe dan tijdens de kennissessie de gratis health check. Ze testen uw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen uw BMI. Deze persoonlijke health check geeft u ook een inkijk in het wettelijk verplichtte Preventief medisch onderzoek.
Liever het online webinar kijken?
Lukt het u niet een kennissessie te bezoeken, dan kunt u vanuit huis of werkplek het live webinar volgen op 26 maart van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat u via chat direct vragen kunt stellen aan de experts van ArboNed.

Aanmelden voor de webinar

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?