21 februari 2020 1 min

Een gezonde werkomgeving begint met veilig werken. Daarom organiseert ArboTechniek ook in 2020 de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken in de installatie- en isolatiebranche. Zo blijft uw kennis over gezond veilig werken actueel, kunt u meteen aan de slag met nóg veiliger en gezonder te werken en mag u een bezoek van de Inspectie SZW met vertrouwen tegemoet zien.
Wat kunt u verwachten?
Een Praktijkdag Veilig en Gezond werken is een inspirerende en interactieve bijeenkomst die in heel Nederland wordt georganiseerd. Door deel te nemen aan verschillende modules, begeleid door professionele deskundigen, wordt u bijgepraat over actuele wet- en regelgeving. Bovendien geven zij u de praktische handvatten om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. Tijdens de Praktijkdag Veilig en Gezond Werken kunt u daarnaast ervaringen uitwisselen met concullega’s en doet u actuele kennis en inspiratie op om direct met veilig en gezond werken aan de slag te gaan.

ArboTechniek organiseert de Praktijkdagen zowel voor middenkader en management (M&M) als voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden (MUL) de Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken met speciaal toegespitste programma’s.

Kijk voor meer informatie, actuele data en aanmeldmogelijkheden op de website van ArboTechniek.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?