7 februari 2020 1 min

Afgelopen donderdag 6 februari, zijn de winnaars van de Coolest Job fotowedstrijd op de VSK-beurs bekend gemaakt door niemand minder dan oud-schaatser Erben Wennemars. Onder grote belangstelling en onder toeziend oog van de vakjury werden de winnende foto’s onthuld.

De winnaar in de categorie: ‘De gaafste foto van een koelmonteur in actie’ is: Ben Schols van Heinen & Hopman. Hij wint met zijn lasfoto een indoor skydive t.w.v. €89,90.

In de categorie: ‘De mooiste foto’ werd de vakjury uitgedaagd om een keuze te maken uit de vijf foto’s met de meeste stemmen. Deze top bestond uit: Bram Verhoeven – Uniechemie, Eric Vermeulen – Fridina B.V., Ben – Heinen & Hopman,  Jeffrey – Keyter Intarcon Nederland B.V. Reindert van de Mheen – Heinen & Hopman, versloeg bovenstaande heren en kwam als winnaar uit de bus. Gefeliciteerd met een splinternieuwe Playstation 4!

De categorie: ‘Meest creatieve of verrassende foto’ is gewonnen door Alexander, van Frythermo Warmtepompen. Hij wint met zijn verrassende foto een actief bedrijfsuitje paintballen met tien collega’s.

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2020/02/Monteur-in-actie-300×225.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2020/02/Mooiste-foto-300×225.jpghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2020/02/Meest-verrassende-foto-002-1-e1581081225895-225×300.png

Wij bedanken alle deelnemers voor hun bijdrage aan de Coolest Job fotowedstrijd. Door de sticker te plakken ‘my job is the coolest’ en een actiefoto te maken  hebben jullie laten zien hoe gaaf, afwisselend en uitdagend het vak koelmonteur is! Mensen die geïnteresseerd zijn in het vak koudetechniek kunnen terecht op kiesvoorkoudetechniek.nl.

De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijzen.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?