7 februari 2020 1 min

Na drie jaar is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging binnen FME. Dit betekent dat dit mijn laatste week was bij NVKL! Via de NVKL ben ik voor het eerst in aanraking gekomen tot de techniek en ik moet zeggen… Ik heb nog nooit zoveel mensen zo gepassioneerd over hun vak horen praten! Met veel plezier heb ik afgelopen tijd gewerkt aan het verder uitbouwen van de socialmediakanalen, de marketingstrategie en diverse mooie uitingen.

Afgelopen jaren heb ik mogen ervaren hoe gaaf jullie vak is, onder andere op hoge daken midden in Amsterdam, een 4D-bioscoop… of een gigantische fruithal. Ervaringen die mij zeker bij blijven. Ik kan in ieder geval nooit meer naar een monteursbusje of koel/klimaatinstallatie zonder even te kijken naar het logo en te checken of ik een NVKL-sticker zie .

Ik wil jullie bedanken voor de fijne en leerzame ontmoetingen en gesprekken!!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?