24 januari 2020 2 min

CrossOver is een onderzoeks- en actiebureau voor technische bedrijven. Samen met technische bedrijven én vakmensen zetten zij initiatieven op om technische vakmensen te werven, ontwikkelen en binden. De missie van CrossOver: Nederlandse technische vakmensen hebben de Slimste Handen ter wereld!

Topwerkgevers investeren graag in hun belangrijkste kapitaal: hun technici. Zeker in tijden van schaarste is het belangrijk om je technici te binden en te ontwikkelen. Ontwikkeling & vitaliteit is essentieel om technici nu en in de toekomst inzetbaar te houden, te boeien en ze ambassadeurs van hun werkgever te maken. Daarom attenderen we je graag op een aantrekkelijk programma: de TechCrossOver.

Doelen TechCrossOver
Deelname aan de TechCrossOver levert het volgende op:

Binden van je technici voor de toekomst& het versterken van betrokkenheid van je monteurs/operators/teamleiders.
Duurzame inzetbaarheid: de deelnemers lerenover zichzelf, over hun organisatie en over de energietransitie voor de samenleving. Technici worden zelf de ‘motoren’ van een leercultuur, en degenen die anderen ook weer inspireren. Het programma draagt bij aan de benodigde vaardigheden en soft skills voor hun veranderende werk.
Deelnemers voelen zich meer zelfverzekerd en op de hoogte van de inhoud en de vaardigheden die nodig zijn voor de toekomst.

Doelgroep
Monteurs, operators, teamleiders en andere technici. Één team gaat aan de slag met het thema ‘mentorschap’ en richt zich speciaal op technische vakmensen vanaf 50 jaar. 1 team is speciaal voor vrouwelijke monteurs/operators.

Organisatie en duur
Het programma start op dinsdag 17 maart 2020 en bestaat uit 4 bijeenkomsten, die georganiseerd worden op 4 locaties verspreid door het land:

Dinsdag 17 maart   |  van 9.30 tot 16.00 uur   bij Engie in Lelystad

Woensdag 15 april   |    van 9.30 tot 16.00 uur   bij AVR in Duiven

Vrijdag 15 mei      |   van 9.30 tot 16.00 uur   bij VodafoneZiggo in Amsterdam

Donderdag 18 juni  |  van 9.30 tot 16.00 uur   bij Van Dorp in Nieuwegein, alwaar de resultaten gepresenteerd worden

Kosten en aanmelding
De kosten bedragen daarom €3000,- per deelnemer. Voor ondersteuners van de Slimste Handen van Nederland (dé verkiezing voor meer waardering voor technische vakmensen) geldt een gereduceerd tarief. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marlous Roelofs van CrossOver via mobiel 06 290 205 38 of per mail via marlous@projectcrossover.nl. Op de website van CrossOver vind je ook informatie hierover. De deadline voor aanmelding is op vrijdag 31 januari 2020. In het najaar start een volgende groep, ook hier kunt u zich alvast voor aanmelden.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?