24 januari 2020 1 min

Na twee jaar hard werken is het dan eindelijk zover! Op de VSK beurs worden de bestekken gepresenteerd door vertegenwoordigers van het Rijksvastgoedbedrijf en de FME klimaatbranches waaronder de NVKL.

Op donderdag 6 februari is de VSK the place to be, omdat dan zowel de bestekken worden gelanceerd als de NVKL Koeltrofee wordt uitgereikt. Volgens het programma zal op het Binnenklimaattheater om 13.00 uur het RVB hun ambitie m.b.t. gezonde gebouwen verkondigen, gevolgd door de lancering van de bestekken. Op het NVKL paviljoen zal vervolgens om 15.00 uur de Koeltrofee worden uitgereikt door Erben Wennemars.

De bestekken worden zeer waarschijnlijk voor de eerste keer gebruikt bij de aanbesteding van het onderhoud aan klimaatinstallaties in defensiegebouwen. Na de VSK zijn de klimaatbestekken voor alle professionals in de utiliteitssector via www.binnenklimaatbestekken.nl beschikbaar. De consultatieronde zal in april starten en de uiteindelijke aanbesteding zal rond de zomer plaatsvinden.

Over Het Binnenklimaat Theater
Het Binnenklimaat Theater wordt georganiseerd door een breed scala aan partners van Platform Binnenklimaattechniek. De speerpunten gezondheid, energie en standaardisatie zullen tijdens de VSK in Het Binnenklimaat Theater uitgebreid aan bod komen. Tijdens diverse lezingen komen er onderwerpen aan bod als standaardisatie, kwaliteitsborging (commisioning), energie en gezond binnenklimaat. Zo worden er presentaties gegevens over: gezond gasloos, fijnstof en filtratie, Programma van Eisen (PvE) gezonde kantoren en Werkelijk EnergieNeutrale Gebouwen (WENG).

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?