24 januari 2020 1 min

Vanaf 27 januari zal Tom de Boer niet meer werken voor de NVKL. Hij heeft onlangs besloten om ergens anders aan de slag te gaan. Bij deze een berichtje van hem aan jullie:

De afgelopen twee jaar heb ik mij met plezier ingezet als projectmanager voor NVKL. Na mijn studie was dit mijn eerste baan voor langere tijd, waarin ik veel heb mogen leren, persoonlijk gegroeid ben en mijn ambitie om mij te ontwikkelen tot bekwaam projectmanager is gegroeid. Binnenkort ga ik aan de slag als projectleider Nationale Milieudatabase bij Stichting Bouwkwaliteit. Gelet op het toenemende belang van circulair bouwen, vermoed ik dat de Milieudatabase een belangrijke rol gaat spelen in toekomstig beleid en praktijk. In dat kader zullen NVKL en ik elkaar vast nog treffen!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?