9 januari 2020 1 min

Werken in de koude- en klimaattechnische sector is gevarieerd. Een monteur installeert, repareert en onderhoudt bijvoorbeeld ijsbanen en skipistes, koel- en vrieshuizen of koelvitrines in horeca en supermarkten. Maar daar houdt de koudetechnische wereld niet op. Bijna geen product in de wereld is gemaakt zonder techniek uit de koude- of klimaatsector, zelfs vliegtuigen en schepen!

Kom daarom alles te weten over de opleidingen van GOº op de open dagen. Op vrijdag 17 januari tussen 16:00 en 20:00 of zaterdag 18 januari tussen 10:00 en 14:00 zijn trainers en deelnemers aanwezig om jou te informeren. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Hierdoor wordt ervaren hoe het is om opgeleid te worden door GOº.

Meld je vandaag nog aan!

Opbouw opleiding
Bij de erkende mbo-opleidingen van Opleidingscentrum GOº, werk je en leer je gelijktijdig. GOº helpt jou bij het zoeken van een werkplek in de buurt van je woonplaats. Wanneer je met het bedrijf tot overeenstemming bent gekomen, krijg je een praktijkbegeleider toegewezen die jou begeleidt. Naast dat je de opleiding volgt heb je een arbeidsovereenkomst en ontvang je salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste BBL-opleidingen door jouw werkgever worden betaald!

Waarom kiezen voor een carrière in de koudetechniek?

Een gevarieerde en leuke branche om in te werken
Volop carrièrekansen en baanzekerheid
Opleiding bestaat uit 80% praktijk 20% theorie
Goed salaris

Word jij hier enthousiast van? Twijfel dan niet en meld je aan door het formulier in te vullen.

Meer informatie?
Opleidingscentrum GOº helpt je graag bij het vinden van een bedrijf en de juiste opleiding! Neem direct contact op met Jan Kraak via e-mail: jan.kraak@opleidingscentrum-go.nl of telefoon: 088 020 6419.

Lees meer over de open dagen

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?