13 december 2019 1 min

Het NVKL paviljoen op de VSK is uitgebreid met extra stands, daarvan zijn er nu nog 2 beschikbaar!
Met de huidige standhouders en de NVKL zelf dragen we het thema ‘Koude & warmtetechnologie: Oplossingen voor de energietransitie’ uit. Kunt u zich in deze boodschap vinden en wilt u voor een voordelig tarief deelnemen aan de VSK, meldt u dan aan voor een stand op het paviljoen!

Dubbel voordeel
De stands van het NVKL paviljoen staan om de NVKL stand heen. Bezoekers van de NVKL activiteiten kunnen zo direct de ledenstands bezoeken, zo versterken we met elkaar de aantrekkingskracht van ons paviljoen. Omdat we bij elkaar staan kunt u als standhouder gebruik maken van voorzieningen als catering, meubilair en bergruimte op de stand van de NVKL en is het tarief voor een stand een stuk voordeliger. Dubbel voordeel dus.

De details
U krijgt een houtbouw stand van 12 m2 met kwalitatief hoogwaardige uitstraling voor een bedrag van € 3.985,-. De stand heeft een open karakter door een hoge en lage wand.

De stand is inclusief:
– Vloerbedekking
– Elektra
– Led verlichting
– Balie (afsluitbaar)
– Gezamenlijke berging
– Dagelijkste stand schoonmaak

De volgende opties kunt u extra bestellen:
o Visual 200×250 cm (zelf aan te leveren): € 420,-
o Meubilair: op aanvraag
o Leadscanner app: op aanvraag
o Catering: tegen kostprijs via de NVKL bar

Wie doen er nog meer mee
De deelnemers die al een plek op het paviljoen hebben gereserveerd zijn:  Air@Work, Bitzer, Delta Technics, ECR Nederland, Freddomatic, Gasco, Icefish, Keyter Intarcon, Opleidingscentrum GO en Western Airconditioning.

De laatste plek voor u?
De beurs vindt plaats van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 februari in de Jaarbeurs Utrecht. U kunt via de Jaarbeurs meer informatie opvragen en een plekje reserveren op het paviljoen.
Onze contactpersoon bij de Jaarbeurs is Joyce van de Hoef, joyce.van.de.hoef@jaarbeurs.nl of 06-51332279.
Voor meer informatie over de NVKL stand en de activiteiten kunt u contact opnemen met Karin van der Maarel, karin@nvkl.nl of 06-21806237.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?