15 november 2019 1 min

Wegens succes wordt het NVKL paviljoen op de VSK uitgebreid met 4 extra stands! Met de huidige 10 standhouders en de NVKL zelf dragen we het thema ‘Koude & warmtetechnologie: Oplossingen voor de energietransitie’ uit. Kunt u zich in deze boodschap vinden en wilt u voor een voordelig tarief deelnemen aan de VSK, meldt u dan aan voor een stand op het paviljoen!

Het NVKL paviljoen is rondom de NVKL stand gesitueerd waardoor bezoekers rondom de NVKL activiteiten direct de stands kunnen bezoeken. U kunt gebruik maken van voorzieningen als catering, meubilair en bergruimte op de stand van de NVKL.

Stands
U krijgt een houtbouw stand van 12 m2 met kwalitatief hoogwaardige uitstraling voor een bedrag van € 3.985,-. De stand heeft een open karakter door een hoge en lage wand. De stand is inclusief:
– Vloerbedekking
– Elektra
– Led verlichting
– Balie (afsluitbaar)
– Gezamenlijke berging
– Dagelijkste stand schoonmaak

De volgende opties kunt u extra bestellen:
o Visual 200×250 cm (zelf aan te leveren): € 420,-
o Meubilair: op aanvraag
o Leadscanner app: op aanvraag
o Catering: tegen kostprijs via de NVKL bar

Standhouders
De deelnemers die al een plek op het paviljoen hebben gereserveerd zijn:  Air@Work, Bitzer, Delta Technics, ECR Nederland, Freddomatic, Gasco, Icefish, Keyter Intarcon, Opleidingscentrum GO en Western Airconditioning.

Meedoen
De beurs vindt plaats van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 februari in de Jaarbeurs Utrecht. U kunt via de Jaarbeurs meer informatie opvragen en een plekje reserveren op het paviljoen, onze contactpersoon bij de Jaarbeurs is Joyce van de Hoef, joyce.van.de.hoef@jaarbeurs.nl of 06-51332279. Voor meer informatie over de NVKL stand en de activiteiten kunt u contact opnemen met Karin van der Maarel, karin@nvkl.nl of 06-21806237.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?